Μίνος: «Φταίει η διοίκηση για τα επεισόδια». Τον Μάκη Γκαγκάτση τον έψαχνε η… Νικολούλη (τον βρήκε;)

Έγινε της Πόπης το κάγκελο στην Τούμπα και βγαίνει ο Γιώργαρος ο Μίνος και την στολίζει κανονικά την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ότι φταίει, γιατί δεν είχε προβλέψει  τα επεισόδια.

Μιλάμε για τον Γιώργο Μίνο τώρα. Τον άνθρωπο που στις δέκα κουβέντες που λέει, οι εννιά είναι «ΠΑΟΚ».

Κι όμως, αυτό ο Μίνος τα έχωσε κανονικά στην διοίκηση. Ναι, μάστορα. ΣΤΟ Μάκη τον Γκαγκάτση, γιατί αυτός είναι η διοίκηση. Στην ΕΡΑσπορ μίλησε ο Μίνος μέσα από το γήπεδο.

Ο Μίνος είναι ΠΑΟΚ, όλοι είμαστε με κάποια ομάδα. Ο Μάκης Γκαγκάτσης που ήταν να πει δυο κουβέντες στο λαό του ΠΑΟΚ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης λείπει Τον έψαχνε η Νικολούλη μετά το ματς. Τον βρήκε; Είναι ένα ερώτημα.

Και βγήκανε μετά οι Σαββιδοτέχνες και λένε ότι τα έχωσε στον Θόδωρο Καρυπίδη στα αποδυτήρια για τον πειθαρχικό κανονικό. Του έλεγε του Καρυπίδη, τι γράφει ο ΚΑΠ. Γιατί ο Μάκης είναι νομικός ως γνωστόν. Ο Καρυπίδης ήθελε να διακοπεί το παιχνίδι, λένε οι Σαββιδοτέχνες.

Και μετά, που είναι ο Μάκης οέο; Που πήγε κι άραξε; Κρύφτηκε σε κανένα λαγούμι; Γιατί δεν είπε δυο κουβέντες για όσα έγιναν; Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει μανάβικα κοντά στην Τούμπα, άσε που πέρασε ο καιρός τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα