ΜΜΕ: Στην πρώτη γραμμή (παρα)πληροφόρησης

Τα ΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ, αφού πήραν την πάσα από τον εισαγγελέα Σπύρο Παππά, με πηχυαίους τίτλους έκαναν λόγο για «απόλυτη ανατροπή»(!!!), για «θεία δίκη» και για «δικαίωση» των άρθρων υπέρ του Δ. Παπαγγελόπουλου και της Τουλουπάκη

Όπως ήταν φυσικό, τα ΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ, αφού πήραν την πάσα από τον εισαγγελέα Σπύρο Παππά, με πηχυαίους τίτλους έκαναν λόγο για «απόλυτη ανατροπή»(!!!), για «θεία δίκη» και για «δικαίωση» των άρθρων υπέρ του Δ. Παπαγγελόπουλου και της Τουλουπάκη.Μάλιστα, η βραβευθείσα δημοσιογράφος Μαρία Παναγιώτου έκανε λόγο για «Απόλυτη δικαίωση!» και για την «Δικαιοσύνη που επιβεβαίωσε τη δημοκρατία», εννοώντας τα άρθρα της στην ομότιτλη εφημερίδα.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, ο Γ. Αγγελής –κατά την ευφάνταστη δημοσιογράφο– δεν παρέλαβε στοιχεία επιβαρυντικά που ενέπλεκαν πολιτικό στο σκάνδαλο Novartis, τα οποία όμως στοιχεία είχε στα χέρια της, όπως προαναφέραμε, η κα Τουλουπάκη και από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 που μάζεψε τα ρουχαλάκια της από την Εισαγγελία Διαφθοράς δεν τα αξιοποίησε.

Είναι προφανές ότι η εν λόγω δημοσιογράφος θεωρεί ότι απευθύνεται σε αναγνώστες με νοητική στέρηση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα