Μπάχαλο και στο… κύπελλο

Sports Παρασκήνια

Οι πάντες έχουν πέσει με τα μούτρα στα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα με κυρίαρχο το θέμα της διαιτησίας και άφησαν στην παρούσα φάση στην…. άκρη το κύπελλο. Εκεί όπου η ΕΠΟ τα έχει κάνει κατά την προσφιλή της τακτική μαντάρα.

Ο τελικός θα μετατεθεί χρονικά λόγω των εκλογών, πιθανότατα στις 27 Μαϊου. Το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος, αλλά ο τόπος διεξαγωγής της… γιορτής του ποδοσφαίρου. Αυτός που θα καθοριστεί στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ στις 7 Απριλίου.

Ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ(πιθανότατα) ή τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει θα κοντραριστούν μια ομάδα της Θεσσαλονίκης με μια της Αττικής. Και τι έρχεται και μας λέει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος;

«Ο τελικός κυπέλλου θα γίνει ή στο Πανθεσσαλικό στάδιο ή στο εξωτερικό».  Θα το… δούμε και αυτό δηλαδή. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν παραχωρεί το Πανθεσσαλικό στο Βόλο προκειμένου να μην αναβιώσουν όσα είχαν γίνει στο αντίστοιχο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Όχι στον αγωνιστικό χώρο που προσφέρθηκε ο τίτλος από τους διαιτητές στους ασπρόμαυρους. Αυτό δεν ενδιαφέρει τον δήμαρχο. Αλλά όσα συνέβησαν στην κερκίδα κι εκτός γηπέδου με τα επεισόδια να είναι πρωτόγνωρα.

Και τι μας λέει ο Μπαλτάκος;

«Αν δεν συμφωνήσει ο Μπέος μέχρι να αποφασίσουμε, τότε η μοναδική λύση για την Ελλάδα είναι το ΟΑΚΑ. Για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ όμως θα πρέπει να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ. Αλλιώς, εάν δεν συμφωνήσει, υπάρχει η λύση της Κύπρου. Είναι πιο εφικτή η λύση της Κύπρου»

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε οξύνσεις και για το κύπελλο. Με υπογραφή… Μπαλτάκου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα