Μπέος: «Κανένας νόμος δε θα μου στερήσει το δικαίωμα να δώσω το γήπεδο στα παιδάκια να κάνουν προπόνηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος την Τρίτη (20/7) για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέσω αυτής γίνεται λόγος για την έλευση της UEFA και της FIFA στο ελληνικό ποδ΄όσφαιρο, αλλά και για τις συνέπειες του νόμου-Αυγεν΄άκη για τον Αθλητισμό.

Αναλυτικά:

«Κανένας νόμος δε θα μου στερήσει το δικαίωμα να δώσω το γήπεδο στα παιδάκια να κάνουν προπόνησηΟύτε ο Υπουργόςούτε ο Πρωθυπουργόςδικά μου είναι τα γήπεδα και τα δίνω όπου θέλωΑπαντώντας στην κυρία Κοξένογλου θα θέλαμε να έχουμε δύο γυναίκεςΑλλά έχουν γίνει ήδη εκλογές, πως θα τις βάλουμε τώρα με στρατιωτικό νόμοΘα μπουν οι γυναίκες την επόμενη φορά.

Για την Ολιστική Μελέτηεμείς στην κατάσταση που βρίσκεται το ποδόσφαιροκοιταζόμαστεΠοιος το οδήγησε σε αυτό το κατάντημαΠιο χαμηλά δεν πάειΌλοι έχουμε μερίδιο ευθύνηςό,τι αναλογεί στον καθένα.

Είχα μία συζήτηση με τον σημερινό πρόεδρο που μεταξύ μας υπάρχει αλληλοεκτίμησηΤου είχα πει τότε αυτό που έκανε τώρα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑΤους όρους του παιχνιδιού πρέπει να τους βάλει η ΕΠΟαφού δεν το έκανετο κάνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑΑυτοί που έλεγχαν 30 ενώσεις και μία είναι με το κόκκινο και μία με το κίτρινο θα σώσουν το ποδόσφαιροΈρχεται η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και βάζει όρουςΟι όροι δεν ισχύουν για όλουςΠού είναι το παράλογοΣε καμία περίπτωση αυτή η ολιστική μελέτη δεν μπορεί να περάσει με τη μορφή εκβιασμούΣε καμία περίπτωση.

Μιλάμε για ποινές και συμμετοχές ομάδων που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις της ομοσπονδίας της Ελλάδας ή των διεθνώνΣτον κανονισμό που λέει ότι οι ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν άδεια συμμετοχής ο ΠΣΑΠ διαφωνείΟ καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Θέλετε να φτιαχτεί το ποδόσφαιροΌ,τι μας βολεύειΕμείς δε φέραμε τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ με τις πράξεις μας εδώΕμείς τη φέραμεΟπότε πρέπει να δεχτούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νέους όρουςίδιους για όλουςΌπως γίνεται στο εξωτερικό.

Εύχομαι και ελπίζω το ποδόσφαιρο να αλλάξει νοοτροπία για ένα καλύτερο αύριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα