Μπέος: «Πραγματικός τραγέλαφος, προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης»

Ο σχολιασμός του δημάρχου Βόλου για την τιμωρία του από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο στη Super League 1

Άμεση ήταν η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στην τιμωρία που του επέβαλλε, για είσοδο στ’ αποδυτήρια των διαιτητών της αναμέτρησης Αστέρα Τρίπολης – Βόλου, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο στη Super League 1.

Σε ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει ότι σκοπός του ήταν «να στείλω χαιρετίσματα, μέσω του διαιτητή, στον πατέρα του!!!». Θεωρεί πως η απόφαση είναι «πραγματικός τραγέλαφος…» και πως είναι «προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης».

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση, αναφέρει: «Θύμα μιας ακόμη αδικίας, αυτή τη φορά από ένα Πρωτοδίκη – μέλος της Α΄βαθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, ονόματι Χριστόφορο Μάρκου, με μια τραγελαφική απόφαση για την οποία δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Μου επέβαλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ (αλήθεια από πού θα βρουν να την εισπράξουν;) και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα γιατί υπέπεσα στο… καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ατόπημα, πηγαίνοντας είκοσι λεπτά μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια για να παραλάβω τον μικρό μου γιο, και να στείλω χαιρετίσματα, μέσω του διαιτητή, στον πατέρα του!!!

Προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης, ίσως μέσω αυτής ο κ. Χριστόφορος να προσβλέπει ότι κάποτε θα ξεκολλήσει από τον βαθμό του Πρωτοδίκη. Γιατί ο συγκεκριμένος χωρίς καν να λάβει υπόψη του την αρχή της αναλογικότητας επέβαλε μια τέτοια ποινή σε ένα απλό πολίτη και όχι σε κάποιον παράγοντα ομάδας.

Με ποιο δικαίωμα αλήθεια, αφού δεν προβλέπεται από καμιά διάταξη, καμιάς πειθαρχικής διαδικασίας;

Και με ποια ελπίδα, αν όχι της ανέλιξής του μέσω μιας τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου;

Το θέμα είναι οι αρμόδιοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνουν και σε τι ελπίζουν. Πραγματικός τραγέλαφος…»

 

Διπλή τιμωρία σε Μπέο και πρόστιμο σε πέντε ΠΑΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα