Μπογδάνος: Η παρουσία μου στο Βίτσι είχε νόημα – Αντεθνικές οι θέσεις του ΚΚΕ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν όσα έχει πει κατά καιρούς , είναι μια προσπάθεια να «ψαρέψει» ψήφους σε θολά νερά, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι «δεν λειτουργεί ως λαγός» και τόνισε ότι ο φιλελευθερισμός αφήνει εκτός κάθε είδους ολοκληρωτισμό.

Επισήμανε «ο τρόπος που απευθύνθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν συναινετικός και τον παρότρυνα να ψηφίσει την αμυντική συμφωνία».

Αναφέρθηκε επίσης και στην επίθεση του κατά του ΚΚΕ υποστηρίζοντας ότι «δεν κατηγόρησε κανέναν». «Αλίμονο, αν η αναφορά βάσει ιστορικών πηγών στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ αντιβαίνει τις αρχές μας» και πρόσθεσε ότι η αιτία της διαγραφής του ήταν ότι ακολούθησε στην αντιπάραθεση του με τον κ. Παφίλη.

Ως προς την δημοσιοποίηση των ονομάτων των νηπίων, ο ανεξάρτητος  βουλευτής δήλωσε «Ζήτησα αμέσως συγγνώμη για την αναπαραγωγή των ονομάτων των νηπίων».

Σχετικά με  την παρουσία του στο Βίτσι, είπε ότι «η παρουσία μου είχε ως νόημα να προστατευθούν οι κάτοικοι από τους φασίζοντες», ενώ διευκρίνισε ότι «είμαι περήφανος όταν φωτογραφίζομαι με τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ».

Επιπρόσθετα, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι «οι αρχές της αστικής δημοκρατίας επιτρέπουν αν όχι επιβάλουν στους βουλευτές να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας».

Αναφορικά με την παλαιά τοποθέτηση του για τα τανκς στην ΕΡΤ, απάντησε ότι «ήταν ένα λάθος» και πρόσθεσε πως «Δύο ήταν τα λάθη» του, «αυτό με τα τανκς και τα νήπια». Υπογράμμισε δε ότι «ο κ. Δένδιας είχε κακή ενημέρωση».

Ακόμη, τόνισε πως «έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη ΧΑ, μου έχουν επιτεθεί και τα δύο άκρα», ενώ διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε ένα κοινό που έχει πατριωτικές και δημοκρατικές αξίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα