Μυστικός αστυνομικός «τσάκωσε» παιδεραστή που ήθελε να βιάσει την κόρη του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της συνομιλίας ενός παιδεραστή με έναν μυστικό αστυνομικό στον οποίο προσέφερε 200 λίρες για να βιάσει την 9χρονη κόρη του.

Ο 38χρονος Κρίστοφερ Ρότζερς μιλούσε σε ένα τσατ με έναν αστυνομικό σε μυστική αποστολή με το κωδικό όνομα Άντι, σύμφωνα με το «Liverpool Echo» που επικαλείται η Daily Star.

Εκεί ο παιδεραστής ανέβασε ένα βίντεο με το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού και έπειτα άρχισε να μιλάει με τον Άντι για να συναντήσει την 9χρονη κόρη του.

Αφού κανόνισαν τις λεπτομέρειες της συνάντησης, ο Άντι ρώτησε πόσα λεφτά θα του έδινε με τον παιδεραστή Ρότζερς να απαντά 200 λίρες.

Την επόμενη μέρα, ο Ρότζερς είπε ότι εξακολουθούσε να θέλει να δει το παιδί αλλά «ήθελε πρώτα να δει μια φωτογραφία της για να μη χάνει χρόνο αν δεν την έβρισκε ελκυστική».

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ και λίγες μέρες αργότερα ο Ρότζερς συνελήφθη. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα με ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ότι είχε μοιραστεί βίντεο με βιασμούς παιδιών σε διάφορες συνομιλίες.

Στις αιτιάσεις του δικηγόρου του για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου ο δικαστής απάντησε ότι «έκανε σαφές ότι ήθελε να βιάσει ένα 9χρονο κορίτσι και θα πλήρωνε γι’ αυτό 200 λίρες». Ο Ρότζερς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα