Νάντια για Λακόπουλο: «Άθλια, προβοκατόρικα και χυδαίο ψέμα τα σχόλιά του»

Οργισμένη αντίδραση από την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για τα όσα έγραψε γι' αυτήν ο προς τον ΣΥΡΙΖΑίο συντάκτη

Οργισμένη υπήρξε η αντίδραση της Νάντιας Γιαννακοπούλου σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Γιώργου Λακόπουλου, που την παρουσίαζε ως μετεγγραφή για τη Ν.Δ. μέχρι την άνοιξη, ακολουθώντας πάντως παλιότερες αντίστοιχες προβλέψεις, που έπεσαν στο κενό.

«Αυτή η αθλιότητα σε βάρος μου θα πρέπει να τελειώνει», σημείωσε σε επιστολή της προς τον συντάκτη του άρθρου η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, διαβεβαιώνοντας ότι «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ και παλεύω δραστήρια και με πάθος για να καταστεί το Κίνημα Αλλαγής η μεγάλη δύναμη της Μεταρρύθμισης, της Προόδου και της Σοσιαλδημοκρατίας στην πατρίδα μας, κόντρα σε συντηρητικές επιλογές και τον λαϊκισμό, που προκάλεσε τόση ζημιά στη χώρα. Κάθε άλλο σχόλιο συνιστά προβοκάτσια και ωμή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ωμό και χυδαίο ψέμα», σημειώνει μεταξύ πολλών άλλων η ίδια, ζητώντας από τον συντάκτη να ανακαλέσει, δημοσιοποιώντας και την επιστολή της.

Διαφορετικά, επιφυλάσσεται να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την πορεία, την ιστορία, τους αγώνες της, κόντρα στην κατασυκοφάντησή της, όπως χαρακτηριστικά λέει, υπονοώντας ότι υπάρχουν και τα Δικαστήρια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα