Νάντια Γιαννακοπούλου σε Τσίπρα: Μαθήματα σοσιαλδημοκρατίας από τους βασιλιάδες του λαϊκισμού δεν δεχόμαστε

«Ας μάθουν ότι δεν απευθύνονται στο ΠΑΣΟΚ σαν τον πρόθυμο ηλίθιο για μετεκλογικές συνεργασίες, καταλαβαίνουμε τον πανικό τους»

Το… γάντι που έριξε ο Αλέξης Τσίπρας στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ και Χαριλάου Τρικούπη επέστρεψε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι όπλο στα χέρια του Μητσοτάκη».

«Μαθήματα σοσιαλδημοκρατίας από τους βασιλιάδες των fake news και του λαϊκισμού δεν δεχόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει σχολιάζοντας την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απόσχει από την ψηφοφορία: «Κατά τα αλλά το σημερινό νομοσχέδιο υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα των μαχών για το Συριζα. Στις μητέρες των μαχών δεν φεύγεις από τη μάχη ούτε την τελευταία στιγμή. Εκτός εάν θέλεις να περιοριστείς σε μια ακόμη καταγγελία και εκτός εάν θες να κρύψεις το γεγονός ότι, αν δεν έφευγες, θα υπερψήφιζες πολλές διατάξεις. Για μια ακόμη φορά προφάσεις εν αμαρτίαις από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, είπε: «Ας μάθουν ότι δεν απευθύνονται στο ΠΑΣΟΚ σαν τον πρόθυμο ηλίθιο για μετεκλογικές συνεργασίες. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους. Εμείς έχουμε επιλέξει την αυτόνομη πορεία του χώρου μας. Ας το πάρουν απόφαση κι ας πιουν το πικρό ποτήρι μόνοι τους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα