Νέα «καρφιά» Ναδάλ για Τζόκοβιτς

«Δεν θα είμαι ποτέ, ενάντια σε αυτό που λέει η Δικαιοσύνη», δήλωσε σήμερα (17/01) ο Ράφαελ Ναδάλ, αν και, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για την υπόθεση του.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, διαβεβαίωσε παράλληλα, ότι θα προτιμούσε την συμμετοχή του «Νόλε»στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

«Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, όταν κέρδισε στην πρώτη φάση, μπόρεσε να πάρει πίσω τη βίζα του και μπόρεσε να προπονηθεί. Είπα ότι η Δικαιοσύνη μίλησε», επεσήμανε ο Ναδάλ και πρόσθεσε:

«Εχθές, η Δικαιοσύνη είπε κάτι άλλο. Δεν θα είμαι ποτέ ενάντια σε αυτό που λέει η Δικαιοσύνη. Νομίζω ότι η κατάσταση ήταν καταστροφική. Δεν είναι ο μόνος που έκανε πιθανώς κακά πράγματα σε αυτήν την περίπτωση. Φυσικά, υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι για όλη αυτήν την τρομερή κατάσταση, την οποία αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αλλά προφανώς, είναι ένας από τους υπεύθυνους. Το ιδανικό, στον κόσμο του αθλητισμού, είναι οι καλύτεροι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο και να παίζουν στα πιο σημαντικά γεγονότα, χωρίς αμφιβολία. Η παρουσία του Τζόκοβιτς θα ήταν καλύτερη για όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα