Ο Άρης κινδυνεύει να χάσει το CAS λόγω ΕΠΟ

Ο Άρης έχει προσφύγει εδώ και καιρό στο CAS για την υπόθεση Λάσκοφ και την αφαίρεση έξι βαθμών που του έχει επιβληθεί, καταβάλλοντας μάλιστα το παράβολο των 22.000 ευρώ που απαιτείται, αλλά δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο και η ΕΠΟ που βάσει των διαδικασιών που ακολουθούνται, ως διάδικος οφείλει να καταβάλει και η ίδια 22.000 ευρώ ως παράβολο.

Είναι κάτι που η πλευρά του Άρη το γνωρίζει εδώ και καιρό και μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Π. Δημητρίου, ο οποίος του έχει πει ότι θα το δει.

Η ΕΠΟ έχει προθεσμία να το πληρώσει ως στις 24 Νοεμβρίου και αν δεν το κάνει θα υποχρεωθεί να το κάνει η ΠΑΕ Άρης ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση στο ελβετικό δικαστήριο. Εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίσει την υπόθεση θα πάρει πίσω το παράβολο.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι περισσότερο ηθικό και εγείρει απορίες και ερωτήματα γιατί η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει τα χρήματα όπως την ενημέρωσε και η δικηγόρος από το εξωτερικό που έχει αναλάβει για λογαριασμό της τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προφανώς εκεί… πατάει και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, επικαλούμενη διάφορες προφάσεις περί νομικής υπηρεσίας κτλ.

Είθισται τα τελευταία χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις που αφορούν πειθαρχικές αποφάσεις των οργάνων ή επιτροπών της, η ΕΠΟ να καταβάλει το παράβολο. Γιατί δεν το κάνει στην περίπτωση του Λάσκοφ έχει ενδιαφέρον όπως και φυσικά να γίνει γνωστό τι έπραξε σε ανάλογες περιπτώσεις που αφορούσαν προσφυγές άλλων ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα