Ο Άρης με κόσμο στο γήπεδο (vid)

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε το μπάσκετ του Άρη για να κινητοποιήσει τον κόσμο, αλλά και να ενεργοποιήσει τα έσοδα της ομάδας που είναι σε τέλμα δεδομένης της απουσίας των φιλάθλων από τα γήπεδα λόγω του κορωνοϊού.

Όσοι φίλοι του Άρη το επιθυμούν μπορεί να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ΚΑΕ για να τις δουν πάνω στα καρεκλάκια του γηπέδου.

Η διαδικασία για τους φίλους του Άρη που θέλουν να τοποθετήσουν τη φωτογραφία τους σε καρεκλάκι στο “Nick Galis Hall” ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ!

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arisbc.gr. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (press@arisbc.gr), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/stiriksi-diarkeias-aris-bc/

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα