Ο Χρυσοχοΐδης είναι έτοιμος για την επιχείρηση με κωδικό «Ασφάλεια για όλους»

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να δώσει την εντολή για να ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση με πρώτο σημείο αναφοράς τα Εξάρχεια αλλά και άλλες περιοχές φορτισμένες με έντονη εγκληματικότητα.

Η απόφαση ελήφθη σε απ’ ευθείας συνεννόηση του νέου υπουργού με τον πρωθυπουργό και ανακοινώθηκε στην πρώτη σύσκεψη που είχε σήμερα ο νέος υπουργός με τους επιτελείς του. Μάλιστα, ο χρόνος για την εκδήλωση της μεγάλης επιχείρησης θεωρείται ο πλέον κατάλληλος, καθώς είναι στην κορύφωση του καλοκαιριού με τις καλοκαιρινές άδειες να βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και σε μια στιγμή που το πολιτικό κεφάλαιο της κυβέρνησης είναι στη μέγιστη απόδοσή του με τις προσδοκίες των πολιτών εξαιρετικά υψηλές.

Το σχέδιο προβλέπει, εκτός από καίρια χτυπήματα των αρχών ασφαλείας σε πυρήνες ανομίας, ενισχυμένες περιπολίες σε εικοσιτετράωρη βάση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξαναφουντώσουν τα φαινόμενα που προκαλούν φόβο και ανασφάλεια στους πολίτες.

Διαβάστε επίσης