Ο ελεεινός παιδεραστής, οι φωτογραφίες και η ΣΥΡΙΖΑικη σπέκουλα

Πως ο «Μητσάρας» των Σεπολίων έβγαλε μία φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Ως γνωστό ο κατηγορούμενος ως βιαστής της 12χρονης κι εν συνεχεία προαγωγός της, ο Ηλίας Μίχος, ήταν μέλος της Ν.Δ. στην περιοχή των Σεπολίων, ενώ η σύζυγος του είχε εκλεγεί Διαμερισματική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη. Ως μέλος της Ν.Δ. ο κατηγορούμενος Μίχος (ο γιος του οποίου είναι δημοσιογράφος στο Βήμα) είχε έντονη δραστηριότητα, πέραν του ότι ήταν και ψάλτης και υποτίθεται άνθρωπος του Θεού ο αθεόφοβος.

Ο παιδεραστής και προαγωγός στη Ν.Δ. ήταν πιο γνωστός ως «Μητσάρας». Και αυτό διότι όπως ο «Μητσάρας» των γηπέδων στεκόταν πίσω από όλες τις συνεντεύξεις και τον αποθανάτιζαν οι φωτογραφικές και τηλεοπτικές κάμερες, έτσι και ο «Μητσάρας» των Σεπολίων όποιον πολιτικό και καλλιτέχνη, μητροπολίτη, ή γενικών προβεβλημένο άτομο ζητούσε να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία. Μάλιστα ήταν τόσο νούμερο, που τους αγκάλιαζε για να δείξει ότι τους γνώριζε. Εν συνεχεία τις αναρτούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Βέβαια έφτιαχνε ένα προφίλ στην περιοχή του ότι ήταν φιλάνθρωπος, θεοσεβούμενος, ασχολούμενος με τα κοινά, προκειμένου να μην γίνονται γνωστά τα εγκλήματα του, τα οποία διερευνώνται τώρα, καθώς δεν αποκλείεται εκτός από την 12χρονη να υπάρχουν κι άλλα παιδιά που βίαζε και τα έβγαζε στο κλαρί.

Κάπως έτσι ο Μίχος σε μία κομματικής εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς σε συνέδριο ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να φωτογραφηθούν μαζί. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και πρωθυπουργοί δεν έλεγαν ποτέ όχι και από θέμα ευγένειας, ειδικά από τη στιγμή που ήταν και κομματική εκδήλωση. Όμως η αλήθεια είναι ότι τον Μίχο δεν τον γνώριζε, όπως και οι περισσότεροι με τους οποίους είχε φωτογραφηθεί.

Βέβαια τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία δεν έχουν τον Θεό τους εμπλέκουν όλους όσοι έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον Μίχο θέλοντας να αποδείξουν, ότι η Ν.Δ. φταίει για την εγκληματική δραστηριότητα αυτού του αλητήριου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα