Ο Έμερι θέλει να διώξει τον Μεσούτ Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Κάτι η επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους που προσπάθησαν να τον ληστέψουν πριν κάποιους μήνες, κάτι οι συχνοί τραυματισμοί που τον καθιστούν εξαιρετικά ευπαθή, τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του και αμείβεται με 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των “κανονιέρηδων”. Ο Ουνάι Έμερι φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια την φετινή σεζόν και μάλιστα το ένα στην Premier League.

Ο Ισπανός προπονητής του έδωσε χρόνο και ευκαιρίες, τον στήριξε ψυχολογικά δίνοντας του άδεια μετά το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε, όμως δεν καταφέρνει να τον εντάξει στα πλάνα του.

Έτσι, η διοίκηση της Άρσεναλ ψάχνει να τον δώσει δανεικό ενόψει Ιανουαρίου και είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα μέρος από τον παχυλό μισθό που λαμβάνει αυτήν τη στιγμή.

Οι “κανονιέρηδες” προσπάθησαν από το καλοκαίρι να απαλλαγούν από τον Οζίλ και το υψηλό συμβόλαιό του, όμως η απροθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει δεν βοήθησε την κατάσταση. Το συμβόλαιο του Γερμανού εκπνέει τον Ιούλιο του 2021.

Πλέον, η απόφαση των διοικούντων την Άρσεναλ είναι ειλημμένη, καθώς δεν θέλουν έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

 

 

Διαβάστε επίσης