Ο Κασσελάκης… σνομπάρει την κίνηση των «11»

Κόντρα από... απόσταση αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα στους «11» και τον Στέφανο Κασσελάκη

Ανεβασμένος θα είναι ο πολιτικός πυρετός το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη την ώρα που οι έντεκα αποχωρήσαντες βουλευτές θα πραγματοποιούν την εκδήλωση παρουσίασης της κοινοβουλευτικής τους ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 18:50 στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ενώ, στις 19:00, αναμένεται να ξεκινήσει η ανοιχτή εκδήλωση των «11» στο Σεράφειο, στη συμβολή των οδών Εχελιδών και Πειραιώς.

Είναι δεδομένο πως και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να προσελκύσουν τα βλέμματα του κοινού, καθώς, η δεξαμενή των ψηφοφόρων που κυνηγούν οι δύο σχηματισμοί είναι πανομοιότυπη.

Παπαδημούλης: Έχουμε κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, παντοδύναμη και ένα κενό στην αντιπολίτευση

Από την πλευρά τους οι «11» επιθυμούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια δυναμική -επίσημη- είσοδο στα πολιτικά πεπραγμένα, όντας, πλέον, εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής, που βρίσκεται πλησίον των «11», Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε σήμερα στο ΣΚΑΪ ότι «θα προχωρήσουμε σε στέρεα βήματα, χωρίς βιασύνες, γρήγορα ναι, βιαστικά όχι, η βασική προτεραιότητα του νέου κόμματος θα είναι η αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που της αξιολογούμε ως κακή. Έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη, παντοδύναμη και ένα κενό στην αντιπολίτευση».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «οι δυνατότητες του νέου αυτού φορέα δεν είναι μόνο εκλογή ευρωβουλευτή, αλλά ευρωβουλευτών. Η φιλοδοξία είναι ο νέος φορέας να είναι η κυρίαρχη δύναμη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές».

Εκτίμησε, επίσης, ότι το ποσοστό που θα λάβει ο νέος φορέας στην πρώτη δημοσκόπηση θα είναι πάνω από 3% και η δημοτικότητα του Αλέξη Χαρίτση θα είναι πολύ υψηλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα