Ο Κούγιας δεν έκανε την έκπληξη κι έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία

Θα ήταν έκπληξη αν η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια δεν έβγαζε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλοί επικεντρώθηκαν στη φάση του πέναλτι που έφερε στο 96΄ την ισοφάριση του «Δικεφάλου» στο «Αλκαζάρ».

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από το VAR και, αφού προηγουμένως ο Crespo και ο Sznaucner, μπροστά στα μάτια του τέταρτου διαιτητή Τσαγκαράκη, κρατούσαν από το λαιμό τον Μπέρτο, για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ανενόχλητοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δημιουργήσουν τη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στείλει στον κ. Κλάτεμπεργκ το video του αγώνα και συγκεκριμένα όλες τις φάσεις που ο Ευαγγέλου άφηνε ατιμώρητους σε κάθε στημένη φάση επιθετικά φάουλ, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα, όπου οι Ευαγγέλου και Τσαγκαράκης άφησαν τους Crespo και Sznaucner να κρατάνε εκτός γηπέδου τον Μπέρτο και έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε αυτήν τη φάση με έντεκα παίκτες έναντι δέκα και, μάλιστα, ο παίκτης που κρατιόταν εκτός του γηπέδου ήταν ο Μπέρτος που κάλυπτε τον χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Swiderski και ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε το ανύπαρκτο πέναλτι.

Μας έχει κάνει αληθινή εντύπωση στη Λάρισα και έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλη την πόλη ότι η Nova και οι σχολιαστές της ούτε έδειξαν ξανά ποτέ τη φάση, γεγονός πρωτοφανές για φάση που καθορίζει το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα