Ο Μίλτος θα «μιλήσει» στον τελικό

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε άνετα την πρόκριση για τον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, χωρίς να πιάσει, φυσικά, ούτε κατά διάνοια τη γνωστή απόδοσή του.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, ωστόσο, κατάλαβε και ο ίδιος ότι το πρώτο του άλμα ήταν αρκετό και είχε σκοπό να κάνει ένα δεύτερο και να τελειώσει εκεί τον αγώνα του στον προκριματικό. Η άκυρη προσπάθειά του, όμως, τον έκανε να δοκιμάσει και για τρίτο άλμα, διότι του φάνηκε περίεργος ο διάδρομος και είχε ένα θέμα με τη φόρα του. Τελικά, και αυτό βγήκε άκυρο, με τον Τεντόγλου να λέει: «Το πρώτο άλμα φαινόταν ότι ήταν αρκετό. Ήθελα να κάνω και δεύτερο και να σταματήσω, αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω να πηδήξω και για τρίτο, γιατί μου φάνηκε περίεργος ο διάδρομος. Ήθελα να δω τι μπορώ να διορθώσω.


Πήγα πίσω τη φόρα μου, δεν ήμουν και εντελώς ενεργός, υποτίμησα τον προκριματικό. Μάλλον δεν χρειάζεται να πάω τόσο πίσω, στον τελικό χρειάζεται να προσέξω τη φορά μου, να βρω ένα καλό πάτημα και να μη σταματήσω. Θα μπω πιο ενεργά εκεί. Πέρασαν όσοι υπολόγιζα στον προκριματικό. Δεν μπορείς να κρίνεις, πάντως, πώς είναι ο καθένας από αυτόν τον αγώνα. Εμένα τα άκυρά μου ήταν καλύτερα από το έγκυρο. Έκανα λάθη, όμως, στη φορά μου
».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα