Ο Μπαλτάκος ζει σε άλλη χώρα: 40 και 60 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με την Ιρλανδία! Ο Μητσοτάκης να βγάλει και Baltakos Pass για την εθνική

Καμία ενσυναίσθηση για την οικογένεια που θα βγάζει δύσκολα. Με Ολλανδία και Γαλλία, πόσο θα κοστίζουν;

Η εθνική κάνει πρεμιέρα με την Ιρλανδία μεθαύριο Παρασκευή στα Φιλαδέλφεια για το EURO 2024 και ο Μπαλτάκος νομίζει ότι κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι.
Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια; Έβγαλε λίγα των 20 ευρώ αι τα υπόλοιπα κοστίζουν 40 και 60 ευρώ. Έβγαλε και παιδικά με 20 και 30 ευρώ.
Θέλει ο άλλος να πάρει το παιδί του αι να πάει να δει την εθνική και το λιγότερο που πρέπει να πληρώσει είναι 60 ευρώ. Μπορεί για τον πρόεδρο Τάκι τα 60 ευρώ να είναι peanuts κι αν τα βρει στο δρόμο να μην κάνει καν τον κόπο να σκύψει τα πάρει.
Ο οικογενειάρχης που τα βγάζει δύσκολα πέρα με τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα και την κυβέρνηση να μοιράζει συνέχεια market pass για τα κουλαντρίσει λίγο την κατάσταση, αποκλείεται να δώσει τέτοιο ποσό. Σε άλλον πλανήτη ζει ο πρόεδρος Τάκις.
Το δήλωσε και ο αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου ότι είναι πολύ ακριβά, αλλά και τι έγινε που το δήλωσε;
Και αν με την Ιρλανδία είναι αυτά τα ποσά, όταν έρθει η Γαλλία και η Ολλανδία να παίξουν εδώ, πόσα θα την πάει την δουλειά ο πρόεδρος Τάκις της ΕΠΟ;
Εκτός κι αν ο Μπαλτάκος θέλει να πιέσει τον Μητσοτάκη να γάλει κι ένα Baltakos Pass για να βλέπουν οι οικογενειάρχες την εθνική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα