Ο Σιδηρόπουλος ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό (να πάρει τον τίτλο;) ή να τον εκθέσει στη φάση του πέναλτι;

Γίνεται μία φάση με τον Παπασταθόπουλο και τον Ιγκλέσιας στο «Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης για την Super League1. Μάλιστα. Τραβάει την φανέλα του Αργεντινού ο Παπασταθόπουλος σ‘ ένα φάουλ μέσα στην περιοχή. Μιλάμε για ανεπαίσθητο τράβηγμα, από αυτά που γίνονται με το τσουβάλι. Κι είναι στιγμιαίο.

Άλλο θέλω να σου πω. Εγώ σου λέω ότι ήταν καραμπινάτο πέναλτι. Πέναλτι κι αποβολή μαζί, να στο χοντρύνω. Μάλιστα. Γιατί να το κάνει, ρε, αυτό ο Σιδηρόπουλος; Είχε κανέναν λόγο; Βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει κανένα πρωτάθλημα μ αυτό το πέναλτι, που το πήρε επτά αγωνιστικές πριν τελειώσει;

Λάκα κάνουμε τώρα; Βγαίνουμε οι Σαββιδοτέχνες και σου λένε, μία από τα ίδια στο «Καραϊσκάκης». Σανό με Τάσο Σιδηρόπουλο. Ποια ίδια ρε μάστορα; Αν δεν έδωσε το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος ήτανε για να εκθέσει τον Ολυμπιακό, όχι να τον βοηθήσει. Αφού βοήθεια, δεν χρειάζεται, καθότι το’ χει καθαρίσει.

Άκου, μάστορα, εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr  δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι με τους απ έξω. Άπαξ και σε βρήκα σκάρτο, πάρτα να γουστάρεις. Πάει ο Μαρτίνς και δίνει άδεια για παραλία στους παίκτες, τριήμερο ρεπό σου λέει. Πάρτα τα δυο τεμάχια από τον ΠΑΟΚ. Έτσι τον αφήσαμε τον Μαρτίνς; Όχι, βέβαια, τον στολίσαμε κανονικά, όπως του άξιζε.

Γι αυτό σου λέω, ότι εμάς εδώ μας διαβάζουνε ψαγμένοι, όχι τίποτα αρρωστάκια. Αυτά διαβάζουνε το Σαββιδοτεχνείο και το Μαρινακέικο. Δεν τους γουστάρουμε για αναγνώστες, στο φινάλε. Δεν παρακαλάμε για ένα κλικ.

Για αυτό σου λέω. Εμείς εδώ σε πονηρεύουμε, να μην τρως σανό. Βοήθησε ο Σιδηρόπουλος τον Ολυμπιακό; Γιατί να το κάνει όταν ο Ολυμπιακός δεν το είχε ανάγκη; Για να γράφει το Σαββιδοτεχνείο και να δημιουργεί κλίμα, ότι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε από την διαιτησία. Για του χρόνου δουλεύουνε τα παλικάρια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα