Οι αγωνίες στο μπλοκ του Βορρά

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Ποιες γκρίνιες για την πρόσληψη του Τζον Φαν Σιπ και για τις τροποποιήσεις στον Πειθαρχικό Κώδικα; Άλλα πράγματα απασχολούν τους συμβούλους της ΕΠΟ. Ακόμα και τον Ευάγγελο Γραμμένο.

Το βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες αφορά στην επόμενη μέρα του Ιβάν Σαββίδη. Οι εξελίξεις στο «Έθνος» με την αναστολή κυκλοφορίας του ημερήσιου φύλλου και όσα ακούγονται για το μέλλον του Open έχουν θορυβήσει αρκετούς από τους παράγοντες που πρόσκεινται στο μπλοκ του Βορρά.

Όχι επειδή κόπτονται για το μέλλον του Τύπου στην Ελλάδα, αλλά διότι ανησυχούν για τις αποφάσεις που μπορεί να πάρει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Με αγωνία περιμένουν στο πάρκο Γουδή να δουν μία κίνηση που θα τους διώχνει την ανασφάλεια. Κάποια πρωτοβουλία από τον Ιβάν που θα φωνάζει «παρών» στο σκηνικό που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κι όσο κάποιοι δεν διαπιστώνουν κάποια θεαματική παρέμβαση από τον Ιβάν, τόσο θα τους ζώνουν τα φίδια και θα αναζητούν στηρίγματα για να σώσουν τους εαυτούς τους.

Όπως, άλλωστε, λέει και ο θυμόσοφος λαός, «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ». Αντίθετα, ο φευγάτος μπορεί να βρει καρέκλα και στο επόμενο διοικητικό σχήμα… Αρκεί ν’ αλλάξει στρατόπεδο από τώρα…

Διαβάστε επίσης