«Οι άνεργοι θα είναι οι ευτυχείς άνεργοι της Αριστεράς;»

Την άποψη ότι η επιχειρούμενη αλλαγή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου «θα γυρίσει μπούμερανγκ» στην κυβέρνηση, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε κάθε αντίθεση με τη δημοπρασία, αλλά και με το κλείσιμο των σταθμών που δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία άδεια. «Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα επειδή πήρε από τους πλούσιους 246 εκατ. και θα τα δώσει στους φτωχούς, αν μπορεί να τα δώσει, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα κοψίματα των συντάξεων από τη φορολογική πολιτική, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη.

Διερωτήθηκε δε τι θα κάνει η κυβέρνηση αν ακυρωθεί η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών από το Συμβούλιο της Επικρατείας ή τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Η πρώην υπουργός της Ν.Δ. τόνισε ακόμα ότι «το άρθρο του Συντάγματος έχει ευθέως παραβιαστεί» και πρόσθεσε: «Όταν ρητά λέει ότι οι άδειες δίδονται από το ΕΣΡ και οι άδειες δίνονται από τον Παππά, είναι ευθεία παραβίαση του Συντάγματος».

Συνεχίζοντας την επίθεση της στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας ονομάζει “διαφάνεια” τη νέα διαπλοκή» και παρατήρησε: «Οι άνεργοι θα είναι οι ευτυχείς άνεργοι της Αριστεράς; Κυβέρνηση να κλείνει εν ενεργεία σταθμούς δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, μόνο σε κατ’ όνομα Δημοκρατίες. Έχουμε μία περίοδο κουμπάρων και κατασκευαστών Δημοσίων Έργων.

Ο κ. Καλογρίτσας είναι Αριστερός, τον ξέρω πολλά χρόνια, που έχει μία δουλειά: κατασκευάζει δημόσια έργα. Αυτό ονομάζεται “διαπλοκή”. Διαπλοκή δεν είναι ότι βγαίνει κάποιος και με βρίζει. Κάποιος στη δημοκρατία μπορεί να έχει την δική του άποψη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα