Οι… ληξίαρχοι της Google «πέθαναν» τον Νίνο!

-«Άντε πάλι» έγραψε στο Instagram ο αγαπημένος τραγουδιστής

Όποιος αναζητήσει πληροφορίες στο ίντερνετ για τον Νίνο και δεν έχει πολύ μεγάλη σχέση με τα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα, εύκολα θα πιστέψει τη μακάβρια «πατάτα» –διότι, ευτυχώς, πρόκειται περί τραγικού λάθους– ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής μετοίκησε στον… άλλο κόσμο!

Πριν, όμως, τα βάψετε μαύρα, ο Νίνο, κατά κόσμον Στέφανος Ξυπολιτάς, ζει και βασιλεύει και ήταν μάλιστα εκείνος που αποκάλυψε στους ακολούθους του στο Instagram το μακάβριο λάθος της Google.

Τo αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι πληροφορίες που δίνει για τον Έλληνα τραγουδιστή η μηχανή αναζήτησης της Google είναι σχεδόν όλες λάθος. Για παράδειγμα, ο Νίνο είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 1981 στη Σουηδία, αλλά οι «ληξίαρχοι» της Google τον έχουν γεννηθέντα στις 22 Ιανουαρίου 1964 στην Κόζαρσκα Ντούμπιτσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης! Επίσης, ενώ ο Νίνο έχει δύο παιδιά –τον Γιώργο Ξυπολητά και την Κάρεν-Αγάπη Ξυπολητά–, για την Google είναι τρίτεκνος, μιας και αναφέρεται ως πατέρας όχι μόνο του Γιώργου, αλλά και της Σάντρα Ρέζικ και της Αμέλια Λούμπιτς. Πάλι καλά να λέμε που η μηχανή αναζήτησης έπεσε μέσα στο ότι ο Νίνο είναι τραγουδιστής και όχι τροπική καταιγίδα!

Σε κάθε περίπτωση, αν κρίνουμε από το ποστάρισμα-αντίδραση που έκανε στο Instagram ο Νίνο (σ.σ. ανάρτησε το «ντοκουμέντο» της γκάφας σχολιάζοντας: «Άντε πάλι») αντιμετώπισε αδιάφορα τον διαδικτυακό θάνατό του!

Διαβάστε επίσης