ΟΛΠ ΑΕ: Πασχαλινές δωροκάρτες για τα παιδιά των δήμων Πειραιά, Περάματος και Σαλαμίνας

Για πρώτη χρονιά φέτος επεκτείνεται το πρόγραμμα ΕΚΕ του ΟΛΠ και για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα

Σε συνέχεια της διανομής των Χριστουγεννιάτικων δώρων στο τέλος του 2020, η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε ξανά 3.000 δώρα ενόψει των εορτών του Πάσχα, για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών δήμων.

Στη σύντομη συνάντηση που έγινε σήμερα Τρίτη (13/4) παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τους δήμους Πειραιά, Περάματος και Σαλαμίνας και ο εκτελών χρέη CEO της εταιρείας Zhang Anming παρέδωσε τις δωροκάρτες. Εκ μέρους των δήμων παρέστησαν ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, η αντιδήμαρχος Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου και ο αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Παντελής Διολέτης.

Όπως επισήμανε σχετική ανακοίνωση, η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας οργανώνει μια σειρά από ενέργειες και δράσεις προς τις ασθενείς ομάδες των τοπικών κοινωνιών ιδιαίτερα κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. Φέτος για πρώτη χρονιά αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμα δράσεων της και για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα συνεχίζει να υποστηρίζει τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και τα κοινωνικά παντοπωλεία όμορων δήμων.

Ο εκτελών χρέη Δ/ντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε., Zhang Anming, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους τόνισε ότι «η ΟΛΠ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αποφάσισε για πρώτη χρονιά φέτος να στηρίξει και κατά τις εορτές του Πάσχα τις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα