Ολυμπιακός: «Το μπάσκετ στο βούρκο της ανυποληψίας»

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ με την οποία απέρριψε την προσφυγή των ερυθρολεύκων για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου και ουσιαστικά επικύρωσε την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για την απόφαση αυτή και υποστηρίζουν ότι «το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας», ενώ συνεχίζοντας κάνουν λόγο για κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα.

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται. Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα. Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών», αναφέρει ο Ολυμπιακός και συνεχίζει:

«Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις. Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα