ΟΜΙΛΟΣ ΕΛ.ΠΕ.: Συνήθης… ύποπτος στην επιβράβευση της Νέας Γενιάς

Από το 2009 ο ενεργειακός όμιλος έχει επιβραβεύσει περισσότερους από 3.250 αριστούχους φοιτητές προσφέροντάς τους χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν τα €3.387.000

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βράβευσε και φέτος 118 αριστούχους φοιτητές που κατοικούν στις περιοχές του Θριάσιου και συγκεκριμένα σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμο και Μέγαρα, καθώς και 179 αριστούχους φοιτητές που κατοικούν στους δήμους Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.

Οι φετινές τελετές βράβευσης των συνολικά 297 αριστούχων πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 22 και 23 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας, και της διοίκησης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η οποία τόνισε τη βούλησή της για τη στήριξη των νέων στους τομείς της εκπαίδευσης, της καινοτομίας, της επαγγελματικής κατάρτισης και της εργασιακής εμπειρίας.

Στιγμιότυπα από τις τελετές βράβευσης αριστούχων φοιτητών σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη, όπου ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος των ΕΛ.ΠΕ., Στ. Τσοτσορός, και ο αναπληρωτής CEO και γεν. δ/ντής Οικονομικών του ομίλου, Ανδ. Σιάμισιης, απονέμουν τις σχετικές διακρίσεις σε αριστούχους φοιτητές

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις ΕΛ.ΠΕ. στον Ασπρόπυργο, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Στάθης Τσοτσορός, ο οποίος τόνισε:

«Η γενιά σας ζει τη μετάβαση στις νέες προκλήσεις της μεταψηφιακής εποχής. Ως πολίτες πρέπει να είστε δυναμικά παρόντες στον μετασχηματισμό που συντελείται στο παγκόσμιο στερέωμα, προκειμένου το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείτε σήμερα με ενθουσιασμό, να έχει μέλλον. Πάντοτε με αδιάκοπη προσπάθεια, σκληρή δουλειά, εγρήγορση και ενδυνάμωση των ικανοτήτων σας, σε συνδυασμό με την έμπρακτη ενασχόληση και ευαισθησία σας σε κοινωνικής φύσεως ζητήματα, μπορείτε να διαμορφώσετε το αύριο που έρχεται».

Στους αριστούχους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο αναπληρωτής CEO και γενικός διευθυντής Οικονομικών των ΕΛ.ΠΕ., Ανδρέας Σιάμισιης, επισημαίνοντας ότι για τον ενεργειακό όμιλο οι εν λόγω πρωτοβουλίες στοχεύουν στην επιβράβευση νέων ικανών ανθρώπων που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα δυναμικό περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού και να αποκτήσουν προοπτική για το μέλλον.

Ο θεσμός επιβράβευσης των αριστούχων εισακτέων σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, που «τρέχουν» από το 2009 τα ΕΛ.ΠΕ., αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους νέους, δεδομένου ότι στη διάρκεια αυτής της δεκαετίας ο όμιλος έχει επιβραβεύσει με επαίνους και χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 3.250 αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέροντάς τους χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν τα 3.387.000 ευρώ.

Ν.ΤΣ.

Διαβάστε επίσης