ΟΜΙΛΟΣ MYTILINEOS: «Προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα από την Protergia, με το κλειδί στο χέρι!

Η νέα «πράσινη» υπηρεσία της Protergia μπορεί να μεταμορφώσει σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια

Ένα «προσωπικό» φωτοβολταϊκό σύστημα που μπορεί να μεταμορφώσει σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια, παρέχει εδώ και λίγες ημέρες στους πελάτες της η Protergia, ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS.

Η νέα «πράσινη» υπηρεσία της Protergia φέρει τη διακριτική ονομασία Net Metering και αφορά τη διαδικασία του ενεργειακoύ συμψηφισμού. Αυτό σε απλά… ελληνικά σημαίνει ότι μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάνελ στο ενεργειακά αυτονομημένο ακίνητο συμψηφίζεται η ενέργεια που παράγεται από το σύστημα, με την ενέργεια που καταναλώνεται από την εγκατάσταση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ένοικοι των εν λόγω ακινήτων μετατρέπονται σε παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας, απολαμβάνοντας συγκεκριμένα οφέλη όπως είναι:

>>Η εξοικονόμηση χρημάτων από τον λογαριασμό του ρεύματος.

>>Ο άμεσος χρόνος απόσβεσης της επένδυσης σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκού συστήματος.

>>Η μετατροπή της εγκατάστασης σε «πράσινη» και κατ επέκταση η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της.

Αποκλειστικός συνεργάτης της Protergia στην υπηρεσία ενεργειακoύ συμψηφισμού είναι η aleo solar GmbH, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσω της υπηρεσίας Net Metering ικανοποιούνται όλα τα στάδια της διαδικασίας για τη θέση του συστήματος σε λειτουργία: ενεργειακή ανάλυση του ακινήτου, σχεδιασμός, μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος των πάνελ με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας παγκοσμίως, με συνεχή και έγκαιρη τεχνική υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έχουν επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο πενταψήφιο 18311 με την εξυπηρέτηση πελατών της Protergia ή διαδικτυακά στον ιστότοπο της εταιρείας www.protergia.gr. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της Protergia είτε στην Αθήνα (Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία) είτε στη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 53), ή κάποιο από τα καταστήματα της COSMOTE ή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περίπου 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα