Οπαδοί Ίντερ: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας ή φύγετε από την πόλη μας»

Η Ίντερ μπορεί να στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Ιταλία, αλλά οι οπαδοί της είναι έξαλλοι με τον πρόεδρο Στίβεν Ζιανγκ καθώς απαιτούν την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική της ηγεσία.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ρεάλ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο λόγοι που οδηγούν τον Κόντε στην αποχώρηση του από το κλαμπ είναι κυρίως οικονομικοί. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Στίβεν Ζιανγκ επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι η Ίντερ να έχει 100 εκατομμύρια ευρώ κέρδη στη σούμα μεταγραφών – αποχωρήσεων και να προχωρήσει σε μείωση μισθών των παικτών κατά 20%, για να ενισχύσει τα ταλαιπωρημένα ταμεία.

Οι οπαδοί της Ίντερ παρακολουθώντας τις εξελίξεις είναι έξαλλοι με τον Ζιανγκ και τις αποφάσεις του, γι’ αυτό και κρέμασαν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας ζητώντας να αποχωρήσει άμεσα από την προεδρία. Από την άλλη θέλησαν να στείλουν  κι ένα μήνυμα στήριξης στον Αντόνιο Κόντε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πείσουν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

«Το να αναπροσαρμόσεις στόχους στους πρωταθλητές είναι κάτι που κάνουν οι μαλ… Ο μίστερ, το επιτελείο και οι παίκτες δεν αγγίζονται», αναφέρει το ένα πανό κατά του Ζιανγκ που κρέμασαν οι οπαδοί της Ίντερ, ενώ το άλλο λέει: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας ή φύγετε από την πόλη μας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα