Οργή Ζαγοράκη για τη διαρροή των ονομάτων των διαιτητών απ’ την ΕΠΟ

Την οργή του προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη προκάλεσε η διαπίστωση πως κάποιοι μέσα απ’ την Ομοσπονδία δίνουν σε ομάδες τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες τους.

Η διαρροή των ονομάτων των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής των playoffs, καθώς κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ πριν την ανακοίνωσή τους από την ομοσπονδία, δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, την οποία μετέφερε στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο νέος πρόεδρος δεσμεύτηκε πως θα πάρει μέτρα για να μην επιτρέψει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον. Έτσι έδωσε εντολή σε συνεργάτη του να κάνει έρευνα για το ποιος μπορεί να έκανε τη διαρροή, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί άκρη με ασφάλεια. Τα σχετικά e-mail είχαν πάνω από δέκα παραλήπτες μεταξύ υπαλλήλων της ομοσπονδίας, που μεταξύ άλλων φροντίζουν για τα εισιτήρια, τη διαμονή και άλλα ζητήματα των ξένων διαιτητών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ξανά διαρροή, καθώς έτσι εκτίθεται η ομοσπονδία και η ΚΕΔ απέναντι στις ομάδες, που πρέπει να ενημερώνονται ταυτόχρονα για τους ορισμούς διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα