Παίρνουν άρον-άρον την Εθνική από το ΟΑΚΑ!

Στον προκριματικό όμιλο για το EURO 2020 η Ελλάδα έχει δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Ιταλία και Αρμενία και απομένουν άλλα τρία επί ελληνικού εδάφους. Αυτά είναι στις 8 Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν, στις 15 Οκτωβρίου με τη Βοσνία και με Φινλανδία στις 18 Νοεμβρίου.

Με την παρούσα κατάσταση και δεδομένου ότι τα έργα στο Παγκρήτιο να έχουν μείνει στάσιμα εδώ και εβδομάδες, οι πιθανότητες το γήπεδο του Ηρακλείου να είναι έτοιμο για το ματς με το Λιχτενστάιν είναι λιγοστές.

Έτσι απομένουν τα παιχνίδια με Βοσνία και Φινλανδία που στόχος είναι να γίνουν στο Παγκρήτιο αλλά και πάλι χρειάζεται πολύ τρέξιμο και πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να είναι έτοιμο για να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου UEFA.

Το σκέπαστρο είναι ασφαλώς το μεγάλο αγκάθι αλλά υπάρχουν και άλλα σοβαρά ζητήματα, όπως οι αίθουσες φιλοξενίας VIP, οι χώροι των media κ.α. που θέλουν πολύ δουλειά.

Βάσει πάντως και των επαφών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, από την ΕΠΟ διαφαίνεται ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τουλάχιστον τον Οκτώβριο στο παιχνίδι με τη Βοσνία το Παγκρήτιο να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την Εθνική μας ομάδα.

Διαβάστε επίσης