ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείχνουν την έξοδο στον Μπένετ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αδειάστηκε και απ’ τον Μπαλτάκο που θα θέσει θέμα την Τετάρτη

Στην έξοδο από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οδηγείται ο Στιβ Μπένετ, καθώς πλέον έχασε και τους τελευταίους πυλώνες στήριξής του. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχασε τη στήριξη του ΠΑΟΚ, μετά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Άρη. Ακολούθησε το άδειασμα από την ΑΕΚ, την οποία ο Μπένετ αγνόησε ορίζοντας επίσης Έλληνα στο Δευτεριάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Το κερασάκι στην τούρτα ήλθε από την τοποθέτηση του Τάκη Μπαλτάκου για σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την Τετάρτη.

Πριν από το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε ζητήσει από την ΕΠΟ οπωσδήποτε ορισμό ξένου διαιτητή, με την ομοσπονδία να απαντά πως αυτό είναι θέμα του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Τελικά, ορίστηκε Έλληνας (Παπαπέτρου) και η πλευρά του ΠΑΟΚ έχοντας παράπονα από τη διαιτησία μετά το 0-0 της Τούμπας, τη Δευτέρα σε νέα επικοινωνία με την ΕΠΟ μετέφερε πως αίρει την εμπιστοσύνη προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει τότε να συγκληθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, κάτι που τελικά έκανε σήμερα ο Τάκης Μπαλτάκος.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της ΑΕΚ πως πρέπει να οριστεί ξένος διαιτητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που άφησε ασυγκίνητο τον Μπένετ. Διερωτάται κανείς, ο Άγγλος δεν αντιλαμβάνεται πως είναι λίγα τα ψωμιά του όταν αγνοεί τους πάντες και πυροδοτεί την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος; Προφανώς όχι. Εκτός αν θέλει να τον απολύσουν με αποζημίωση έχοντας άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα