Παρελθόν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Νωρίτερα αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ δολοφόνους γεγονός που εξόργισε τον Αλέξη Τσίπρα

Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απέστειλε τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι ο βουλευτής κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας στην επιστολή του προς τον κ. Τασούλα.

Οι αναφορές Κουρουμπλή στη Βουλή περί «δολοφόνων» κατά των βουλευτών της ΝΔ για τις οποίες μάλιστα τιμωρήθηκε με μομφή από το προεδρείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν σοβαρές εσωκομματικές αντιδράσεις .

Ή ανασκευάζει ή διαγράφεται

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι εξοργισμένος και να είχε στείλει νωρίτερα  τελεσίγραφο στον Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να ανακαλάσει τα όσα είπε νωρίτερα στη Βουλή.

Ύστερα από το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους των βουλευτών της ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου η τελευταία να μεταφέρει το τελεσίγραφο του κ. Τσίπρα στον κ. Κουρουμπλή, πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δολοφόνων θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα