Επίθεση στη Ν.Δ. η Ακρίτα, με «όπλο» δημοσκόπηση της εφημερίδας «Το Βήμα»

Πάσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την εφημερίδα του «Το Βήμα της Κυριακής» πήρε η Έλενα Ακρίτα για ν’ αναδείξει κυβερνητική ταραχή με βάση τη δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Η γνωστή δημοσιογράφος που ανέδειξε το σύνθημα «τελειώσατε» στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πήρε δημοσίευμα από το «Βήμα», το ανέδειξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και χιλιάδες υποστηρικτές της, γέμισαν like και αντικυβερνητικά σχόλια.

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα;

«Στην δημοσκόπηση της Metron Analysis οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στην κυβέρνηση. Στις δυναμικές ηλικίες 17-34 ετών το χάσμα είναι τεράστιο με τις αρνητικές εντυπώσεις στο 66% και τις θετικές μόλις στο 26%. Το ίδιο σε μικρότερο ποσοστό ισχύει και για τις ηλικίες κάτω των 50.

Παράλληλα η κυβέρνηση έχει πέσει 7-10 μονάδες σε σχέση με τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Το εύρημα που ανησυχεί ιδιαίτερα τους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού είναι το πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων για τη διαχείριση της πανδημίας στις μικρότερες ηλικίες.

Πηγή ‘Το Βήμα της Κυριακής’»

Η Έλενα Ακρίτα είχε παραιτηθεί πριν τρεις μήνες από “ΤΑ ΝΕΑ” και της δόθηκε η καλύτερη ευκαιρία να “χτυπήσει” τον πρώην εργοδότη της, αλλά και την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα