Πάτρα: Θρίλερ με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι

Διαστάσεις μυστηρίου και εγκλήματος - Τι ερευνούν οι αρχές

Διαστάσεις μυστηρίου με προεκτάσεις εγκληματικής ενέργειας έλαβε η αυτοχειρία 29χρονης, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο κέντρο της Πάτρας, εξαιτίας ενός ανεξήγητου αρχικά, περιστατικού που ακολουθήσε της μοιραίας πτώσης, από πολυκατοικία.

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στις 12 μ., όταν περαστικοί αντίκρισαν το σώμα της γυναίκας να κείτεται στην οδό Ζαΐμη, στο τμήμα μεταξύ Κορίνθου και Καραϊσκάκη. Η μαρτυρία διασώστη του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αναφέροντας ότι λίγο μετά την άφιξή του και την πτώση της 29χρονης από το μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας, κάποιος πέταξε από διαμέρισμα ένα πακέτο τσιγάρα και ένα αναπτήρα, σήμανε συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ.

Κατά τη διερεύνηση του σεναρίου για πιθανή ύπαρξη ατόμου που σχετίζεται με τη «βουτιά» θανάτου και πιθανά είχε «ταμπουρωθεί» στον χώρο όπου διέμενε η νεαρή, στην περιοχή άμεσα βρέθηκαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), προκειμένου να επέμβουν. Πληροφορία που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με το pelop.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα