«Πείτε μου έναν που δεν λέει τη λέξη μ@λακ@ς»

Ο Σωτήρης Μπαλάφας αποκάλυψε τι έγινε στη φάση της αποβολής του και παράλληλα εξέφρασε την απορία του για την αντίδραση του διαιτητή Ιωαννίδη.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός, ο Σωτήρης Μπαλάφας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα. Την ώρα που απομακρυνόταν από τον διαιτητή Ιωαννίδη, εκείνος σταμάτησε τον φώναξε και του έδειξε απευθείας κόκκινη.

Οι πληροφορίες από τη Βέροια ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής έβρισε τον διαιτητή και γι’ αυτόν τον λόγο αποβλήθηκε.

«Αν κάθε φορά που λέμε τη λέξη “μ@λ@κ@ς” είναι να βγαίνει κόκκινη κάρτα, τότε όλοι οι αγώνες πρέπει να διακόπτονται λόγω αποβολών», ανέφερε ο παίκτης στο sport24.gr και συνέχισε:

«Μέχρι και οι ξένοι παίκτες, η πρώτη λέξη που μαθαίνουν είναι το “μ@λακ@ς”. Δεν γύρισα και τον έβρισα. Σε καμία περίπτωση. Είδα την κάρτα και αφού απομακρύνθηκα είπα μονολογώντας “τι δίνει ο μ@λακ@ς”. Και ξαφνικά είδα ότι αποβλήθηκα».

– Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο ακόμα;

«Στο συγκεκριμένο ματς αυτή η λέξη ακούστηκε ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Είναι μία κουβέντα που όλοι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και ειδικότερα στον αθλητισμό πάνω στην ένταση. Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος διαιτητής την έχει ακούσει κι άλλες φορές. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη».

ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Ο διαιτητής του ματς έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας τον αποκάλεσε ”μ@λ@κ@” για αυτό και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης