Πελέ: Σάλος με τις φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο – Χαμογελαστή η κόρη του, σέλφι ο Ινφαντίνο

 

Η σορός του «βασιλιά» έχει τοποθετηθεί για λαϊκό προσκύνημα στο κέντρο του γηπέδου στο οποίο μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του. Από το πρωί οι Βραζιλιάνοι σχημάτισαν μεγάλες ουρές, ώστε να αποχαιρετίσουν με τον δικό τους τρόπο τον ήρωά τους.

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, Κέλι

Οι δύο κόρες του Πελέ, ωστόσο, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι μάλιστα να ποζάρει άκρως χαμογελαστή.

Ευκαιρία για φωτογραφίες δεν έχασε ούτε ο Ινφαντίνο, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Πελέ και δίπλα στο σημείο όπου βρίσκεται το άψυχο σώμα του Βραζιλιάνου θρύλου.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι, λίγο αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον «βασιλιά», με άτομα που βρίσκονται γύρω από το φέρετρο. Ήταν από τους πρώτους που μετέβη στο σημείο του λαϊκού προσκυνήματος.

«Η στιγμή είναι πολύ θλιβερή», είπε ο Ινφαντίνο, για να προσθέσει: «Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, γιατί ο Πελέ είναι ένα σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν τον είδα να παίζει, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος το έκανε. Η FIFA και όλες οι Συνομοσπονδίες θα του αποτίσουν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγή στους αγώνες. Πιο σημαντική πράξη θα είναι να ζητήσουμε από τα 211 μέλη της FIFA να ονομάσουν ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ, ώστε σε 30, 40, 50 χρόνια όλοι να γνωρίζουν ακόμα τη σημασία του, γιατί είναι αιώνιος. Η FIFA σίγουρα θα τιμήσει τον “βασιλιά” όπως του αξίζει».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα