Πέμπτος γάμος για την Πάμελα Άντερσον!

Παντρεύτηκε τον 74χρονο παραγωγό του Χόλιγουντ και πρώην σύντροφό της, Τζον Πίτερς, η διάσημη σεξοβόμβα

Η 52χρονη Πάμελα Άντερσον, πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Baywatch», παντρεύτηκε για πέμπτη φορά, σε μια λιτή τελετή, ενώνοντας τη ζωή της με τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Τζον Πϊτερς, σύμφωνα με τον ιστότοπο του αμερικανικού περιοδικού «Hollywood Reporter».

«Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Πάμελα», είπε στο αμερικανικό περιοδικό ο Τζον Πίτερς, ηλικίας 74 ετών, ο οποίος έχει επίσης παντρευτεί αρκετές φορές.

Κομμωτής στο επάγγελμα, ο Τζον Πίτερς συζούσε για πολύ καιρό με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, μια σχέση που του άνοιξε τις πόρτες του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ το 1976.

Ο παραγωγός συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Μπάτμαν, που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως «Σούπερμαν: Η Επιστροφή», που σκηνοθέτησε το 2006 ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Με τον Τζον Πίτερς γνωρίστηκαν στη βίλα του Playboy του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980 και προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, ηλικίας 19 ετών, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα».

Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Πίτερς εκείνη την εποχή.

Και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε, με αποκορύφωμα τον πρόσφατο και πέμπτο γάμο της! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ο τελευταίος, αλλά και πάλι, ποτέ μην λες ποτέ!

Πάμελα είναι αυτή..!

Διαβάστε επίσης