Περιμένουν το επόμενο κτύπημα του Τζαβάρα

Ο Κώστας Τζαβάρας έκανε την αρχή και τον δρόμο του ακολουθούν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Τσίπρα που έσπευσε να προσθέσει τη φωνή του προκειμένου να μην κλείσουν τα πανεπιστημιακά τμήματα από την Ηλεία

Ο Κώστας Τζαβάρας έκανε την αρχή και τον δρόμο του ακολουθούν και οι ΣΥΡΙΖΑίοι, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Τσίπρα που έσπευσε να προσθέσει τη φωνή του προκειμένου να μην κλείσουν τα πανεπιστημιακά τμήματα από την Ηλεία. Η αλήθεια είναι ότι οι Ηλείοι έχουν κάποιο δίκιο, καθώς το υπουργείο Παιδείας απέρριψε το αίτημα να συστηθεί τμήμα Πολιτισμικών Σπουδών στην Αρχαία Ολυμπία.

Όμως καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο έμπειρος βουλευτής και πρώην υπουργός τα έχει πάρει όντως στο κρανίο, καθώς θεωρεί πως θα αδικηθεί η Ηλεία κατά τον ανασχεδιασμό του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, έχει μάθει ότι στον νομό Ηλείας επιθυμεί να πολιτευθεί ο Θόδωρος Σκυλακάκης, και μάλιστα όπως είναι λογικό ο κ. Τζαβάρας ανησυχεί επειδή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  θα έχει και το ανάλογο πουσάρισμα από το Μαξίμου.

Έτσι, φίλοι μου στον Πύργο μού είπαν ότι ο κ. Τζαβάρας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και είναι αποφασισμένος να επιμείνει. Οπότε στην Κουμουνδούρου έχουν στρέψει την προσοχή τους στις πιθανές αντιδράσεις του Τζαβάρα και αναμένουν ότι μετά την προειδοποίηση θα περάσει στο παρασύνθημα. Προφανώς, κανείς δεν υπολογίζει το ενδεχόμενο ότι μπορεί οι πληροφορίες του Τζαβάρα για κάθοδο Σκυλακάκη στην Ηλεία είναι fake.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα