Πήραν τον δρόμο χωρίς γυρισμό: Πιάστηκαν στα χέρια Τζανακόπουλος – Ρήγας

Πετάχτηκαν γραφεία στον αέρα - Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκαν την παραπομπή Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Σκηνές απείρου κάλλους φαίνεται πως εξελίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσοβηθούν τα χειρότερα, όταν «θερμό επεισόδιο» απειλήθηκε μεταξύ των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Πάνου Ρήγα.

Τα όσα συνέβησαν στα κομματικά γραφεία, στην Κουμουνδούρου, αναμένεται να απασχολήσουν πολύ ψηλά την ατζέντα της συνεδρίασης της διευρυμένης Πολιτικής Γραμματείας, καθώς στελέχη που έτυχε να βρίσκονται κοντά στο σημείο του συμβάντος, δηλώνουν απηυδισμένοι από την εσωτερική κατάσταση, αλλά και τις «εκρηκτικές συμπεριφορές» ορισμένων συντρόφων τους. Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη που έζησαν από πρώτο χέρι το περιστατικό αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακοπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζανακόπουλος  επιτέθηκε κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφείο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων, αλλά και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε σημείο που ένας εκ των παρευρισκόντων να παρέμβει για να αποσοβηθούν τα χειρότερα. Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που μετακινήθηκαν γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. Στα όσα ακούστηκαν, ο κ. Τζανακοπουλος φέρεται να εγκάλεσε τον κ. Ρήγα αναφορικά με την επιτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα από το συμβάν φέρεται να είχε απευθυνθεί ειρωνικά και σε άλλο στέλεχος του κόμματος με την ίδια «επιχειρηματολογία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα