Πλεύρης: Η ανάρτηση μετά το δημοσίευμα για τον γάμο του πατέρα του

O πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Νωρίτερα το πρωί έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο γιος του και πρώην υπουργός Θάνος Πλεύρης αλλά και η κόρη του Φένια, δεν παρευρέθηκαν στο γάμο του πατέρα τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της νύφης λόγω προβλημάτων υγείας. Κουμπάρος, έγινε ένας καλός φίλος του γαμπρού Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα σε δηλώσεις της στο «OnTime» είπε ότι ήταν καλεσμένοι «όσοι έπρεπε να είναι».

Το tweet του Θάνου Πλευρή για τον γάμο του πατέρα του

Σήμερα ο πρώην υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλευρής, έκανε ένα tweet που θα συζητηθεί αρκέτα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Μετά τον αδελφό της και η Φένια Πλεύρη στέλνει το δικό της μήνυμα όλο νόημα στον πατέρα της για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.
«Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι», είναι οι στίχοι που ακούγονται στο απόσπασμα που κοινοποίησε η Φένια Πλεύρη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα