Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα παντρέψει την Μαρία Ηλιάκη; (βίντεο)

Δεν κρατήθηκε η μέλλουσα κουμπάρα και τα αποκάλυψε όλα!

Να κουμπαριάσουν ετοιμάζονται οι παρουσιάστριες, Κατερίνα Καραβάτου κα η Μαρία Ηλιάκη, όπως αποκαλύφθηκε στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής της μίας από τις δύο μέλλουσες κουμπάρες!

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή:

Μια έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη με την τηλεφωνική παρέμβαση που δέχτηκαν στον αέρα της εκπομπής τους «Στη Φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μία φάρσα στους παρουσιαστές, με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν εκείνοι.

«Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλέφωνο από το Ρέθυμνο από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω 5 τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!», είπε χαρακτηριστικά στην φάρσα της η Μαρία Ηλιάκη.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου άφησε τους πάντες άφωνους, αποκαλύπτοντας ως αντίποινα ότι η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται σε προετοιμασίες γάμου και η ίδια θα είναι εκείνη που θα τους παντρέψει!

Ήθελές τα και παθές τα, Μαρία μας..!

Διαβάστε επίσης