Πολάκης για Τσιόδρα : «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτά που είπες»

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο facebook κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. 

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα γι’ αυτά που είπες» έγραψε ο κ. Πολάκης, αναφέροντας ότι καθηγητής κατέληξε στο νούμερο 8.400 (σ.σ. θάνατοι που, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, γλιτώσαμε μέχρι σήμερα χάρη στον εμβολιασμό) «με μαθηματικές αλχημείες ελεεινής μορφής».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κοροναϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!(φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξέρεις καλά! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα