Πολάκης vs Σταθάκης για τον Κασσελάκη: Κύριε καθηγητά μου, δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε

Νωρίτερα, ο κ. Σταθάκης, παρομοίασε τον Κασσελάκη με τον Ιταλό λαϊκιστή Μπέπε Γκρίλο, κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο ο βουλευτής Χανίων

Aπάντηση στον Γιώργο Σταθάκη, που παρομοίασε τον Στέφανο Κασσελάκη με τον Ιταλό λαϊκιστή πολιτικό Μπέπε Γκρίλο, έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, που από την πρώτη στιγμή είχε στηρίξει ανοικτά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει τα βέλη του κατά του κ. Σταθάκη, υπενθυμίζοντάς του ότι δεν εξελέγη βουλευτής , καθώς ο κόσμος τα Χανιά προτίμησε τον ίδιο, και αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκρίλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της μηδενικής αντιπολίτευσης και της μειοψηφικής-ανύπαρκτης κοινωνικής απεύθυνσης».

Αφορμή για τη νέα κόντρα, έδωσε η ανάρτηση του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη ο οποίος έχει δημοσίως ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου. Στην ανάρτηση την οποία συνόδευε με φωτογραφίες του κ. Κασσελάκη μαζί με τους Αντώναρο και Πολάκη, παρομοίαζε τον πρόεδρο πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, ως άλλον Μπέπε Γκρίλο (Ιταλός κωμικός και λαϊκιστής πολιτικός).

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!», ανέφερε ο κ. Σταθάκης.

Εκτός του Παύλου Πολάκη, στην ανάρτηση Σταθάκη αντέδρασε και ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος απάντησε με δικό του σχόλιο: «Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνει τη σκέψη σου ακυρώνοντας τη λογική, όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινόζα».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: «Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθάκη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:

α) Ο κόσμος διάλεξε με συντριπτικά ποσοστά (και στα Χανιά )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός (σσ η φωτογραφία απεικονίζει τον κ. Σταθάκη με τον Νίκο Φίλη) αλλά και ξέροντας τι ακριβώς έγινε το Φλεβάρη φέτος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκρίλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της μηδενικής αντιπολίτευσης και της μειοψηφικής-ανύπαρκτης κοινωνικής απεύθυνσης».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα