Πολιτικό «φλερτ» Ηλιόπουλου – Γερουλάνου

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων δείχνουν να παρέχουν την απόλυτη στήριξη ο ένας στον άλλον

Ένα πολιτικό “φλερτ” φαίνεται να δημιουργείται ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την δημαρχεία των Αθηναίων, τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Αυτό συνέβη καθώς ο Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στον News 24/7 στους 88,6 τόνισε ότι βρίσκεται πιο κοντά πολιτικά με τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε  ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγόταν στο Δήμο Αθηναίων θεωρεί ότι θα είχε στήριξη από την παράταξη Γερουλάνου.

Αντίθετα, άσκησε κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη ζητώντας του να απαντήσει εάν συμφωνεί με το ένα προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ανάλογη δήλωση έκανε στο παρελθόν ο Παύλος Γερουλάνος που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, λέγοντας οτι βρίσκεται κοντά με τον Νάσο Ηλιόπουλο. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, ξένισε πολλούς στο ΚΙΝΑΛ, ενώ είχε προκαλέσει και την αντίδραση στελεχών του κόμματος.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε επίσης ο Νάσος Ηλιόπουλος για το ζήτημα των σκουπιδιών στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση γιατί όπως είπε η πόλη θα έχει πρόβλημα όταν κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Διευκρίνισε ότι στην Φυλή πηγαίνει για ταφή το 92% των σκουπιδιών από το 25% που θα έπρεπε.

Χαρακτήρισε επίσης λάθος κίνηση το να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου, ζήτησε να μπουν όρια στη χρήση του Airbnb, πρότεινε κίνητρα ούτως ώστε να ενισχυθεί η εμπορική χρήση και η ενοικίαση κτιρίων, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον Ελαιώνα.

Θεωρεί επίσης θετική τη συναίνεση μεταξύ των υποψηφίων για την τοξικο-εξαρτηση, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση με καταστολή έχει αποτύχει.

 

 

Διαβάστε επίσης