Πως έγινε το τροχαίο με τον Φάνη Χριστοδούλου

Στο Κέντρο Υγείας στην Πάρο με τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Φάνης Χριστοδούλου.

Ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ συγκρούστηκε με τη μηχανή του με διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Έχει σπάσει κάποια σημεία του σώματος, στον ώμο, στα πλευρά και επίσης έχει στο κεφάλι είναι λίγο τραυματισμένος. Θεωρούμε πως δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι ακόμα στο Κέντρο Υγείας της Πάρου στην Παροικιά. Δεν έχει διακομισθεί ακόμα. Είναι λάθος πληροφόρηση και “ράδιο αρβύλα” η μεταφορά στην Αθήνα, επικοινώνησα πριν πέντε λεπτά με τη γυναίκα του» μας επισήμανε στο Sputnik άνθρωπος του περιβάλλοντός του.
Ο Φάνης Χριστοδούλου, αυτή την ώρα, δέχεται τις ιατρικές βοήθειες και κάνει ράμματα στο κεφάλι, ενώ αργότερα θα φανεί αν χρειαστεί η μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας Πάρου στην πρωτεύουσα.
«Τον ράβουν στο κεφάλι τον άνθρωπο και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις για το κεφάλι. Απ’ ό,τι μου μετέφερε η γυναίκα του, αν της το είπε ο Φάνης Χριστοδούλου, πήγαινε στη διαδρομή του και του βγήκε ο άλλος στο δρόμο χωρίς να προσέξει και τον έκοψε στην ουσία στην πορεία και έπεσε πάνω του. Στο θέμα της υγείας του, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Βρίσκονται προς το παρόν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου» κατέληξε.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες λόγω του μεγάλου αριθμού τραυμάτων σε διάφορα σημεία του σώματος του κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα