«Πράσινα άλογα»: Ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε μεταγραφές και τις έκανε… τσαμπουκά ο Αλαφούζος

Ο Αλαφούζος είδε κι απόειδε ότι δεν μπορεί να την βγάλει την χρονιά με τον Κώτσιρα και τον Πέρεθ και πήρε τον Λούντγκβιστ και τον Βιτάλ. Δανεικούς, βέβαια. Χτυπάει και τον Παλάσιος και μακάρι να τον πάρει.

Άλλο θέλω να σου πω. Γι αυτό που γράφουνε οι Αλαφουζοτέχνες. Όπως υπάρχουν οι Σαββιδοτέχνες, υπάρχουν κι οι Αλαφουζοτέχνες. Κι ο Γιαννάκης, media έχει κι αυτός.

Άκου, τι έγινε, μάστορα. Πριν πάρει τον Βιτάλ και τον Λούντγκβιστ ο Παναθηναϊκό, πέφτει γραμμή, να τα χώσουνε στον Γιοβάνοβιτς. Όπως στο λέω. Ότι ο Αλαφούζος ήθελε, αλλά αντιδρούσε ο Ιβάν. Δεν ήθελε παίκτες.

Και ρωτάω τώρα, εγ: Ξέρει κανένας κανέναν προπονητή στον κόσμο που να λέει ότι δεν θέλει παίκτες; Και τον Ποτσετίνο της Παρί να ρωτήσεις, «ναι» θα σου πει. Κι έχει Μέσι, Εμπαπέ και Νειμάρ.

Κι ο Γιοβάνοβιτς είχε στυλώσει τα πόδια ότι δεν ήθελε. Έτσι γράφανε οι Αλαφουζοτέχνες. Παπάρια μάντολες ότι δεν ήθελε. Κάποιος έπρεπε να πάρει την ευθύνη που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ύτε μια νίκη στα φιλικά.

Και βρήκανε τον φιλήσυχο τον Σέρβο και του τα φορτώσανε. Τώρα, που ο Παναθηναϊκός κυνηγάει παίκτες, τι έγινε δηλαδή; Άλλαξε τίποτα; Τώρα είπε «ναι» ο Ιβάν;

Μην ακούτε παπαριές. Ο Αλαφούζος αναγκάστηκε να πάρει παίκτες, γιατί ούτε απ έξω δεν θα περνούσε από τη Λεωφόρο. Καλά τα κολλητηλίκια με την Θυρα13, αλλά έτσι και το γήπεδο δεν βγάζει νίκες, θ’ άρχιζαν τα όργανα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα