Πρόεδρος ομάδας με αθλητικογράφο σε ωραίο… “ρεπορτάζ”

Με το καλό να μας έρθουν κι εδώ τέτοιες φωτογραφήσεις, μεταξύ προέδρου μιας ομάδας και μιας αθλητικογράφου.

Στο φινάλε, τόσους ωραίους προέδρους έχουμε και τόσες κουκλάρες του αθλητικού ρεπορτάζ. Που είναι το περίεργο και το παράξενο;

Πόσες και πόσες αθλητικές συντάκτριες δεν ανεβάζουν κάθε μέρα και από μία φωτογραφία τους στο instagram και κοιτάνε πως αντιδρούν οι followers; Πολλές. Αν το’ χεις, το ωραίο κορμί, το ποστάρεις κι ας λέει η Λατινοπουλου ό,τι θέλει. Να έχεις και… τηλεθέαση. Γιατί όχι; Που είναι το κακό; Που είναι το  ανήθικο; Μας έπιασαν οι σεμνοτυφίες;

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

Σάλος προκλήθηκε στον αθλητικό κόσμο της Ρωσίας εξαιτίας μιας σέξι φωτογράφισης του προέδρου της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ.

Μία σέξι φωτογράφιση αποφάσισε να κάνει ο πρόεδρος ρωσικής ομάδας και εν τέλει το μετάνιωσε πικρά.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ, ο οποίος πόζαρε με την σεξοβόμβα αθλητικογράφο, Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων που οδήγησαν εν τέλει στην παραίτηση του.

Σε δηλώσεις του ο Μουρζαγκούλοφ τόνισε πως ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τη φωτογράφιση και τον ντόρο που θα προκαλούσαν στην Μπασκιρία, μια επαρχία της κεντρικής Ρωσίας με έντονο ισλαμικό στοιχείο.

Ειδικότερα, σχολίασε: «Καταλαβαίνω πως στη συντηρητική Μπασκιρία πολλοί θα με καταδικάσουν για αυτή τη φωτογράφιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φύγω από επικεφαλής της Ούφα».

Ωστόσο ο Μουρζαγκούλοφ, που διετέλεσε επικεφαλής από τον Αύγουστο του 2020, δεν διευκρίνισε για το αν επρόκειτο για απόλυση ή παραίτηση, παρότι δημοσίευσε μια επιστολή παραίτησης του αφήνοντας αιχμές ότι πολλοί ήταν εκείνοι που τον ήθελαν εκτός ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα