Πρώτο στην τηλεθέαση το «Your Face Sounds Familiar»! (φωτο)

Το κοινό έδειξε γι'ακόμη μια φορά την προτίμησή του

Πρώτο αναδείχθηκε στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, χθες -Κυριακή 10 Φεβρουαρίου- το δημοφιλές σόου μεταμφιέσεων του Ant1 «Your Face Sounds Familiar», σύμφωνα με όσα έδειξαν οι σχετικές μετρήσεις.

1.047.700 τηλεθεατές πήραν τη θέση τους μπροστά στην τηλεόραση για να απολαύσουν το πρόγραμμα, το οποίο σημείωσε 23,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αυτή την Κυριακή το σόου έκρυβε μοναδικές εκπλήξεις με ανατρεπτικές  μεταμορφώσεις των παικτών, που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Κατερίνα Στικούδη ενσάρκωσαν σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις, τη μοναδική Cher σε ένα φανταστικό Battle of Stars, ενώ στην σκηνή του «YFSF» θαυμάσαμε το πρώτο ντουέτο!

Η Μελίνα Μακρή και ο Πασχάλης Τσαρούχας «έγιναν» η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, ο Ευθύμης Ζησάκης ενσάρκωσε τον Πάνο Μαζουράκη, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Drake, ο Ίαν Στρατής τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ελένη Φιλίνη τη Βίκυ Μοσχολιού και η Χρύσπα τον Στέφανο Κορκολή.

Νικήτρια του 3ου επεισοδίου ήταν η Εύα Τσάχρα ως Μαρία Κάλλας και προσέφερε τα έσοδα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Protect Animal Greece».

Αναμένουμε τις εκπλήξεις και όλα τα συναφή, που θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο!

Διαβάστε επίσης