Ψάχνουν την «τρύπα» ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει στην ΕΠΟ για να βρουν ποιος βοήθησε την Επιτροπή Παρακολούθησης στην αποστολή της ανακοίνωσης, για τον Γιάννη Τσαχειλίδη, σε όλα τα ΜΜΕ.  Το σοκ του Ευάγγελου Γραμμένου και των στενών συνεργατών του ήταν πολύ ισχυρό.

Όχι μόνο επειδή όλα έγιναν χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό, αλλά κυρίως διότι θεώρησαν ότι η δουλειά έγινε από μέσα. Κάτι που τους πείραξε πολύ! Κατάλαβαν ότι οι επιτετραμμένοι της FIFA και της UEFA έχουν χτίσει πλέον τον δικό τους μηχανισμό και μπορούν να δημοσιοποιούν τις ενστάσεις τους και τις διαφωνίες κάτω από τη μύτη των παραγόντων.

Στον Γραμμένο έγινε εισήγηση να ελεγχθούν ακόμα και οι υπολογιστές των υπαλλήλων με στόχο να μάθουν εάν έφυγε μέσα από το πάρκο Γουδή η ανακοίνωση της Επιτροπής Παρακολούθησης. Αλλά πάνω στη συζήτηση συμφώνησαν πως αναζητούν ψύλλους στα άχυρα, διότι στην εποχή της τεχνολογίας ένα mail μπορεί να σταλεί και από το κινητό.

Σε εκείνο που διαφώνησαν κατά τη διάρκεια του παρασυμβουλίου ήταν το ζήτημα της απάντησης. Άλλος έλεγε ότι έπρεπε να εκδοθεί ανακοίνωση για να καταλάβουν οι ξένοι ποιος διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιος υποστήριζε πως δεν χρειαζόταν να πέσει λάδι στη φωτιά. Στο τέλος προτίμησαν τη σιγή ασυρμάτου. Αλλά δεν θα σταματήσουν να ψάχνουν μέχρι να βρουν με ποιους συνεργάζονται επικοινωνιακά τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης…

Διαβάστε επίσης