“Χάζεψε” κόσμο η εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Μιλόγεβιτς (pics)

Το απόγευμα της Τρίτης οι δημοσιογράφοι, που παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου του Ερυθρού Αστέρα, άκουγαν προσεκτικά τις δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά το βλέμμα τους το τραβούσε συνεχώς η εντυπωσιακή ξανθιά, που καθόταν δίπλα του.    

Ήταν η Τατιάνα Σαϊκοβιτς, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ερυθρού Αστέρα, που έκλεψε την παράσταση στην αίθουσα και τους… χάζεψε όλους. Δικαιολογημένα έπεσαν και πάνω της τα φλας των φωτογράφων, καθώς κατέπληξε τους πάντες με την ομορφιά της.

Σε σχετικά πηγαδάκια μάλιστα, ρωτήθηκαν Έλληνες ρεπόρτερ πως γίνεται να μην είχε γίνει… θέμα η πανέμορφη και ψηλή Σέρβα από τον πρώτο αγώνα στο Βελιγράδι και έλεγαν ότι εκεί δεν την είχαν συναντήσει.

Χρέη υπευθύνων για το κομμάτι Τύπου και Επικοινωνίας εκτελούσαν δύο άλλες υπέροχες κοπέλες, οι οποίες παρεμπιπτόντως ήρθαν επίσης στην Αθήνα κι έκαναν και συνεντεύξεις για το κανάλι του Ερυθρού Αστέρα. Μελαχροινές αυτές κι επίσης τράβηξαν τα βλέμματα… Έχει ανεβάσει πολύ το… επίπεδο στον τομέα του Τύπου το μεγάλο κλαμπ του Βελιγραδίου.  

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης